Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Επιλέξτε Σχολή Δημοσιογραφίας!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ*
της μη κερδοσκοπικής ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΞΙΩΝ
τηλ. 2106822947 6944790515 sxoli-dimosiografias.blogspot.com
_____________________________________


Σύγχρονες σπουδές Δημοσιογραφίας
- Αλληλογραφίας - Δημοσίων Σχέσεων
Όπου κι αν βρίσκεστε, σε όποια ηλικία και αν σας βρίσκουμε,
Στο Εργαστήρι Ελεύθερης Δημοσιογραφίας  τής
ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΞΙΩΝ *
για μια είσοδό σας στον δημιουργικό δημοσιογραφικό κόσμο της ! 

1.  Από τους καταξιωμένους δημιουργούς της Σχολής έχει γίνει πολύ προσεκτική επιλογή και στην θεματολογία και στην έκταση αλλά και στο σύστημα εύκολης μετάδοσης, αφομοίωσης μαθημάτων και ανταπόκρισής σας. Είναι όλα μελετημένα, περιεκτικά, απλά, σύντομα και προ παντός χρήσιμα. Δεν υπάρχει περιττή, πλατιασμένη ύλη (που αν την έχουν άλλοι, είναι για να γεμίζουν ώρες... Αυτό είναι ένα πρόσθετο ατού εδώ, που αξίζει να προσέξετε!
2.  Ρίξτε μια ματιά για να δείτε το επίπεδο αλλά και ποιοί οι διδάξαντες.
(Άμεσο διορισμό και δημοσιογραφικές επιτυχίες δε, έχουν εκείνοι με το μεγαλύτερο σταθερό, ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Το ταλέντο στο γράψιμο, ακολουθεί…)
3. Κάνετε μια απλή ανάγνωση του μαθήματος που θα λάβετε και την επομένη το ξανακοιτάτε, οπότε και απαντάτε στο ζητούμενο. Τίποτα άλλο! Θα ακολουθήσει ο επόμενος φάκελός μας…
4.  Όταν περνάτε από το κέντρο, να ζητάτε να επικοινωνείτε μαζί μας για γενική ενημέρωσή σας, για προφορικές απαντήσεις μας σε τυχόν απορίες σας αλλά και για πιθανή συμμετοχή σας αν το επιθυμείτε, σε έκτακτη τηλεοπτική εκπαιδευτική εκπομπή μας.
5.  Η Εγγραφή σας γίνεται μόλις στείλετε ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και την συνδρομή σας υπέρ των κοινωνικών μορφωτικών μας αγώνων* (εφ άπαξ, ή την πρώτη από τις 4 δόσεις των 195Ε (ή 8 Χ 98Ε  για ανέργους).
Συμπεριλαμβάνονται:  Η όλη φοίτηση με κάθε δαπάνη αυτής.  Πτυχίο.  Ταυτότητα. 3 βιβλία. (Και υπάρχει έκπτωση 100Ε στο τέλος, σε εκείνους που προσθέτουν μια ακόμα εγγραφή).
6.  Παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μας, για περισσότερες πληροφορίες αν θέλετε και ως προς την δράση της Σχολής. Κρατείστε το παρόν σαν χρήσιμο σύμβουλο.

Ευχαριστούμε - Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνετε και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οτιδήποτε δημοσιογραφικό, ανεξάρτητα με το αν σπουδάσατε σε εμάς.


________________________________________________________________

Δημοσιογραφικό Κέντρο Αθηνών
*   www.ekpompi.gr

    Επεξεργασία μαθήματος, στην αίθουσα της Σχολής.
(Ιδρυτικά - Επίτιμα μέλη   Εταιρείας Υπεράσπισης Αξιών :   Ιω. Γρίβας,  Άννα Συνοδινού,  Λιάνα Σουβαλτζή,
 Μίμης Τραϊφόρος,  Τάκης Νατσούλης, Εμ. Μπαντουβάς,  Ροζέ Γκαρωντύ, Γεωρ. Κοίλιαρης,  Κων. Χατζιδάκης
κ.α.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μαθήματα δημοσιογραφίας

Μαθήματα δημοσιογραφίας
Στιγμιότυπο από τη σχολή δημοσιογραφίας προηγουμένων ετών